Η Ευρωπαϊκή Πολιτική Ποιότητας των Αγροτικών Προϊόντων και η νέα ΚΑΠ |
![](/haroutounian/wp-content/uploads/2016/09/pdf-icon-9.png) |
Από την Αλχημεία…στη Χημεία…και την Καθημερινότητα |
![](/haroutounian/wp-content/uploads/2016/09/pdf-icon-9.png) |
Αξιοποίηση των αγροτικών προϊόντων & παραπροϊόντων για την προστασία της δημόσιας υγείας |
![](/haroutounian/wp-content/uploads/2016/09/pdf-icon-9.png) |
Έρευνα & Τεχνολογία, Ποιότητα & Πιστοποίηση Απαραίτητες Προϋποθέσεις για την Ανάδειξη, Βελτίωση & Προώθηση των Παραδοσιακών Προϊόντων |
![](/haroutounian/wp-content/uploads/2016/09/pdf-icon-9.png) |
Ερευνητικές Δραστηριότητες στο ΓΠΑ |
![](/haroutounian/wp-content/uploads/2016/09/pdf-icon-9.png) |
Αξιοποίηση αποβλήτων οινοποίησης και απόσταξης για την παραγωγή επωφελών για την υγεία προϊόντων |
![](/haroutounian/wp-content/uploads/2016/09/pdf-icon-9.png) |
Σύνθεση νέων αζαετεροκυκλικών μορίων και αποτίμηση της βιολογικής τους δράσης ως:
1. εξειδικευμένοι τροποιητές των οιστροιγονικών υποδοχέων (SERMs), και
2. αναστολείς της αγγειογένεσης |
![](/haroutounian/wp-content/uploads/2016/09/pdf-icon-9.png) |
Development of an economically viable process for the integrated management via utility of winemaking industry wastes:
i. production of high added value natural products, and
ii. organic fertilizer |
![](/haroutounian/wp-content/uploads/2016/09/pdf-icon-9.png) |