Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Υγιεινή τροφίμων και εγκαταστάσεων βιομηχανιών τροφίμων - Παναγιώτης Σκανδάμης
Περιεχόμενα
1. Εισαγωγή: σκοπός εκπαιδευτικού υλικού | παρουσίαση
2. Νομοθεσία: περίληψη | παρουσίαση | πρακτική άσκηση
3. Κίνδυνοι Τροφίμων (Hazards): περίληψη | παρουσίαση | πρακτική άσκηση
4. Έλεγχος κινδύνων: περίληψη | παρουσίαση | πρακτική άσκηση
5. Όρια ανάπτυξης παθογόνων: περίληψη | παρουσίαση | πρακτική άσκηση
6. Προαπαιτούμενα HACCP: περίληψη | παρουσίαση | πρακτική άσκηση
7. Αρχές HACCP: περίληψη | παρουσίαση | πρακτική άσκηση
8. Ανάλυση επικινδυνότητας (Risk analysis): περίληψη | παρουσίαση | πρακτική άσκηση
9. Βιβλιογραφία: είσοδος