Περιεχόμενα
1. Εισαγωγή:
σκοπός εκπαιδευτικού υλικού
|
παρουσίαση
2. Νομοθεσία:
περίληψη
|
παρουσίαση
|
πρακτική άσκηση
3. Κίνδυνοι Τροφίμων (Hazards):
περίληψη
|
παρουσίαση
|
πρακτική άσκηση
4. Έλεγχος κινδύνων:
περίληψη
|
παρουσίαση
|
πρακτική άσκηση
5. Όρια ανάπτυξης παθογόνων:
περίληψη
|
παρουσίαση
|
πρακτική άσκηση
6. Προαπαιτούμενα HACCP:
περίληψη
|
παρουσίαση
|
πρακτική άσκηση
7. Αρχές HACCP:
περίληψη
|
παρουσίαση
|
πρακτική άσκηση
8. Ανάλυση επικινδυνότητας (Risk analysis):
περίληψη
|
παρουσίαση
|
πρακτική άσκηση
9. Βιβλιογραφία:
είσοδος