Το 28ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας της Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών (ΕΕΕΟ), θα διεξαχθεί Θεσσαλονίκη στις 16-20 Οκτωβρίου 2017, στο ξενοδοχείο»Porto Palace Hotel & Conference Center», στην επέτειο των 50 χρόνων από την ίδρυση της Εταιρείας.

Oι κύριες θεματικές ενότητες του Συνεδρίου αφορούν τη Δενδροκομία, Λαχανοκομία,  Αμπελουργία, Ανθοκομία-Αρχιτεκτονική τοπίου, Μελισσοκομία και Αρωματικά φυτά. Στόχος του Συνεδρίου είναι η διάχυση της γνώσης και η ανταλλαγή απόψεων σε θέματα του κλάδου, η ανάδειξη των νέων τάσεων στην επιστήμη των Οπωροκηπευτικών, καθώς και η δημιουργία επιστημονικού βήματος για νέους Συναδέλφους.Το επιστημονικό πρόγραμμα θα συγκροτηθεί από εισηγήσεις και στρογγυλά τραπέζια που καλύπτουν τους σύγχρονους προβληματισμούς και τις τρέχουσες εξελίξεις της επιστήμης των Οπωροκηπευτικών.

 

Δείτε το προγραμμα του Συνεδρίου.

28ο ΕΕΕΟ_Program

Νεες προσεγγισεις για βιώσιμη καλλιέργεια τομάτας στο θερμοκήπιο(Πρέβεζα)

Νεες προσεγγισεις για βιώσιμη καλλιέργεια τομάτας στο θερμοκήπιο(Πρέβεζα)

Το Εργαστήριο Κηπευτικών Καλλιεργειών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και η ΔΑΟΚ Πρέβεζας και η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού ερευνητικού προγράμματος TOMRES, σας προσκαλούν στην ημερίδα που διοργανώνουν την Παρασκευή 3 Μαίου 2019 και ώρα 9:30 π.μ. στην Πρέβεζα.

 

Δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ

You have Successfully Subscribed!